Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Parelles

Risk Label (catalan).png

Podeu invertir comprant Certificats de Dipòsit de la Stichting Oikocredit International Share Foundation (la Fundació Accionarial d’Oikocredit Internacional, “OISF”). Els vostres diners es destinen a finançar projectes que milloren les condicions de vida de moltes persones i comunitats a l'Àfrica, Àsia i Amèrica Llatina. Amb la vostra inversió els vostres diners ajudaran a generar un gran impacte social, a més podeu obtenir una modesta rendibilitat. 

Quin és el procés per invertir?

 1. Després d'haver llegit el fullet complet, preneu el botó "Prova els teus coneixements i inverteix" i seleccioneu "parella" com el tipus d'inversor. Ompliu el qüestionari per verificar si aquesta inversió és l'apropiada per vosaltres. 

 2. Si heu superat el qüestionari, podreu registrar-vos a MyOikocredit. (Nota: L'adreça de correu electrònic que utilitzeu ha de ser la de la persona que administrarà el compte) 

 3. Rebreu un correu electrònic de invertir@oikocredit.org. Preneu l'enllaç per a activar el vostre compte. 

 4. Entreu al vostre compte de MyOikocredit i ompliu les vostres dades al formulari d'inversió en línia. Només les parelles en què les dues persones són majors d'edat, que viuen en el mateix domicili i que posseeixen un compte bancari a nom de les dues poden ser admeses com a inversors/es de comptes conjunts. Haureu d'adjuntar:: 

 • Document d'Autorització signat per accés a MyOikocredit: només una persona podrà gestionar el compte en nom de la parella. Haurà de ser emplenat i signat per la persona que atorga el poder per gestionar el compte. 

 • Identificació de totes les persones que inverteixen: Còpia en color (banda i banda) del DNI espanyol vigent o, còpia en color del passaport espanyol vigent o, còpia en color del permís de conduir espanyol vigent (banda i banda) o, còpia en color del passaport de la Unió Europea (UE) vigent o, còpia en color del passaport no UE vigent juntament amb còpia color del permís de residència espanyol vigent (banda i banda). 

 • Prova de titularitat del compte bancari: Còpia recent (no major a tres (3) mesos d'antiguitat) d'un extracte bancari o còpia de l'extracte bancari digital (que mostra el nom de les persones titulars i el número de compte IBAN); o còpia de la confirmació del banc en resposta a la sol·licitud de les persones per obrir el compte bancari, indicant el número de compte; o còpia d'un rebut domiciliat juntament amb una confirmació que no hi ha més titulars del compte bancari a més dels esmentats en el rebut.
  El nom de les persones titulars del compte bancari ha de coincidir amb les del compte a Oikocredit. Només acceptem comptes bancàries espanyoles, altres seran rebutjades. 

 • Prova d'adreça: Qualsevol dels següents: Factura de llum, aigua, gas, targeta crèdit, confirmació d'empadronament, etc. Només en el cas que l'adreça actual de qualsevol de les persones no es correspon a la que apareix en el document d'identificació. Serà necessari adjuntar un document de prova de direcció (que mostri el nom de les dues persones) amb antiguitat no superior a 3 mesos, on s'indiqui la direcció actual.

5. Llegiu i accepteu les condicions de MyOikocredit i premeu el botó per enviar les vostres dades. 

6. En uns pocs dies verificarem les vostres dades i us enviarem un correu electrònic informant l'estat de la vostra sol·licitud. 

7. Un cop rebeu l'e-mail donant-vos la benvinguda com a inversors, entreu al vostre compte a MyOikocredit (trobareu l'enllaç a MyOikocredit a la cantonada superior dreta de la nostra pàgina) i premeu en "+ Comprar" i introdueixin la quantitat que voleu invertir. 

8. Feu una transferència per l'import que voleu invertir al compte corrent que us indicarem per email. Si us plau, tingueu en compte que el nom dels titulars del compte bancari espanyol ha de coincidir amb els titulars del compte MyOikocredit a Oikocredit. Només acceptem dipòsits en euros de comptes bancàries espanyoles; altres seran rebutjades i els fons reemborsats. 

9. Els certificats de dipòsit seran emesos amb data valor del dia 1 del mes següent a la vostra transferència bancària si: 

 • Els diners va ser transferit des del mateix compte bancari que vau registrar en MyOikocredit, i; 

 • Oikocredit ha acordat emetre accions a OISF. 

Al voltant del desè (10) dia laborable del mes següent a la transferència bancària rebreu la notificació de la inversió i podreu veure el saldo en MyOikocredit. 

Si desitgeu realitzar el procés en paper (és a dir, sense tenir accés a MyOikocredit), si us plau poseu-vos en contacte amb el nostre equip de Suport a l'Inversor (invertir@oikocredit.org).

Participa a través de la teva associació de suport

En invertir podreu triar de participar a Oikocredit sent membre d'una de les tres associacions de suport que hi ha al nostre entorn (Euskadi, Catalunya, Sevilla). És gratuït i podreu tenir informació pròxima i prendre part en les decisions d'Oikocredit. 

Nou model de captació de capital

Oikocredit planeja substituir els actuals productes d'inversió per participacions el 2023.

Llegeix-ne més aquí Read more