Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Organitzacions

Risk Label (catalan).png

Podeu invertir comprant Certificats de Dipòsit de Stichting Oikocredit International Share Foundation (la Fundació Accionarial d'Oikocredit Internacional, "OISF"). Els vostres diners es destinen a finançar projectes que milloren les condicions de vida de moltes persones i comunitats a l'Àfrica, Àsia i Amèrica Llatina. Amb la vostra inversió, els vostres diners ajudarà a generar un gran impacte social, i podeu obtenir una modesta rendibilitat.

Quin és el procès per invertir?

Si us plau poseu-vos en contacte amb el nostre equip de Suport a l'Investor (invertir@oikocredit.org).

Participa a través de la teva associació de suport

A l'invertir podreu triar participar a Oikocredit sent membre d'una de les tres associacions de suport al nostre entorn (Euskadi, Catalunya, Sevilla). És gratuït i podreu rebre informació general sobre el treball i la missió d'Oikocredit i prendre indirectament part en les decisions a Oikocredit.

Nou model de captació de capital

Oikocredit està substituint els actuals productes d'inversió per participacions.

Llegeix-ne més aquí Read more