Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Individus

Risk Label (catalan).png

Pots invertir comprant Certificats de Dipòsit de la Stichting Oikocredit International Share Foundation (la Fundació Accionarial d’Oikocredit Internacional, “OISF”)Els teus diners es destina a finançar projectes que milloren les condicions de vida de moltes persones i comunitats a l'Àfrica, Àsia i Amèrica Llatina. Amb la teva inversió els teus diners ajudaran a generar un gran impacte social, a més pots obtenir una modesta rendibilitat. 

Quin és el procés per invertir?

 1. Després d'haver llegit el fullet complet, prem el botó "Prova els teus coneixements i inverteix" i selecciona "individu" com el tipus d'inversor. Ompli el qüestionari per verificar si aquesta inversió és l'apropiada per tu. 

 2. En cas que les teves respostes siguin correctes, podràs registrar-te a MyOikocredit. 

 3. Rebràs un correu electrònic de invertir@oikocredit.orgPrem l'enllaç per a activar el teu compte. 

 4. Entra al teu compte de MyOikocredit i emplena les teves dades en el formulari d'inversió on-lineHauràs d'adjuntar: 

 • Identificació: Còpia en color (banda i banda) del DNI espanyol vigent o, còpia en color del passaport espanyol vigent o, còpia en color del permís de conduir espanyol vigent (banda i banda) o, còpia en color del passaport de la Unió Europea (UE) vigent o, còpia en color del passaport no UE vigent juntament amb còpia en color del permís de residència espanyol vigent (banda i banda). 

 • Prova de titularitat del compte bancari: Còpia recent (no major a tres (3) mesos d'antiguitat) d'un extracte bancari o còpia de l'extracte bancari digital (que mostra el nom de la persona titular i el número de compte IBAN); o còpia de la confirmació del banc en resposta a la sol·licitud de l'individu per obrir el compte bancari, indicant el número de compte; o còpia d'un rebut domiciliat juntament amb una confirmació que no hi ha més titulars del compte bancari a més de l'esmentat en el rebut. 
   
  El nom de la persona titular del compte bancari ha de coincidir amb la del compte a Oikocredit. Només acceptem comptes bancàries espanyoles, altres seran rebutjades. 

 • Prova d'adreça:Qualsevol dels següents: Factura de llum, aigua, gas, targeta crèdit, confirmació d'empadronament, etc.
  Si l'adreça actual és diferent o no apareix en el document d'identificació, serà necessari adjuntar un document de prova d'adreça amb antiguitat no superior a 3 mesos, on s'indiqui l'adreça actual.

5. Llegeix i accepta les condicions de MyOikocredit i prem el botó per enviar les teves dades.

6. En uns dies verificarem les teves dades i t'enviarem un email informant-te de l'estat de la teva sol·licitud. 

7. Un cop rebis l'email donant-te la benvinguda com a inversor, entra al teu compte a MyOikocredit (trobaràs l'enllaç a MyOikocredit a la cantonada superior dreta de la nostra pàgina) i prem a "+ Comprar" i introdueix la quantitat que vols invertir. 

8. Fes una transferència per l'import que vols invertir al compte corrent que t'indicarem per email. Si us plau, tingues en compte que el nom del titular del compte bancari espanyol ha de coincidir amb el titular del compte MyOikocredit a Oikocredit. Només acceptem dipòsits en euros de comptes bancàries espanyoles; altres seran rebutjades i els fons reemborsats. 

9. Els certificats de dipòsit seran emesos amb data valor del dia 1 del mes següent a la teva transferència bancària si: 

 • Els diners va ser transferit des del mateix compte bancari que vas registrar en MyOikocredit, i; 

 • Oikocredit ha acordat emetre accions a OISF. 

Al voltant del desè (10) dia laborable del mes següent a la transferència bancària rebràs la notificació de la inversió i podràs veure el saldo en MyOikocredit. 

Si vols fer el procés en paper (és a dir, sense tenir accés a MyOikocredit), si us plau posa't en contacte amb el nostre equip de Suport a l'Inversor (invertir@oikocredit.org).

Participa a través de la teva associació de suport

En invertir podràs triar de participar a Oikocredit sent membre d'una de les tres associacions de suport que hi ha al nostre entorn (Euskadi, Catalunya, Sevilla). És gratuït i podràs tenir informació pròxima i prendre part en les decisions d'Oikocredit.

Nou model de captació de capital

Oikocredit està substituint els actuals productes d'inversió per participacions.

Llegeix-ne més aquí Read more