Individus

Risk Label (catalan).png

Pots invertir comprant Certificats de Dipòsit de la Stichting Oikocredit International Share Foundation. Els teus diners es destina a finançar projectes que milloren les condicions de vida de moltes persones i comunitats a l'Àfrica, Àsia i Amèrica Llatina. Amb la teva inversió els teus diners ajudaran a generar un gran impacte social, a més pots obtenir una modesta rendibilitat.

Quin és el procés per invertir?

1. Prem el botó "Prova els teus coneixements i inverteix". Verifica si aquesta inversió és l'apropiada per tu.

2. En cas que les teves respostes siguin correctes, podràs registrar-te a MyOikocredit.

3. Rebràs un correu electrònic d'invertir@oikocredit.org. Prem l'enllaç per a activar el teu compte.

4. Entra al teu compte de MyOikocredit i emplena les teves dades en el formulari d'inversió on-line; i adjunta-hi el teu DNI escanejat per les dues cares i prova de titularitat de compte bancari.

En cas que la teva inversió sigui igual o superior a EUR 3,000, hauràs d'aportar informació addicional sobre l'origen dels fons.

5. Llegeix i accepta les condicions de MyOikocredit i prem el botó per enviar les teves dades.

6. En uns dies verificarem les teves dades i t'enviarem un email informant-te de l'estat de la teva sol·licitud.

7. Entra al teu compte a MyOikocredit (trobaràs l'enllaç a MyOikocredit a la cantonada superior dreta de la nostra pàgina) i prem a “+Comprar” i introdueix la quantitat que vols invertir.

8. Fes una transferència per l'import que vols invertir al compte corrent que t'indicarem per email. Tingues en compte que el nom del titular del teu compte bancari ha de coincidir amb el titular del compte de MyOikocredit a Oikocredit. Només acceptem comptes bancàries espanyoles, altres seran rebutjades.

9. En uns dies rebràs la notificació de la inversió.

Participa a través de la teva associació de suport

En invertir podràs triar de participar a Oikocredit sent membre d'una de les tres associacions de suport que hi ha al nostre entorn (Euskadi, Catalunya, Sevilla). És gratuït i podràs tenir informació pròxima i prendre part en les decisions d'Oikocredit.