¡Participa en Oikocredit! Selecciona la región en la que vives

Cerrar la ventana
Sevilla Catalunya Euskadi

¿Qué son las Asociaciones de Apoyo?

Las Asociaciones de Apoyo a Oikocredit son colectivos de personas voluntarias constituidas legalmente en forma de asociaciones sin ánimo de lucro. Los socios y socias de estas asociaciones llevan a cabo tareas de sensibilización y difusión de la misión de Oikocredit y son una parte muy importante de la organización. Las Asociaciones de Apoyo son socias directas de la cooperativa Oikocredit Internacional, y como tales, representan en ella a todos sus socios y socias de España. Actualmente existen 3 Asociaciones de Apoyo: País Vasco, Catalunya y Sevilla.

También existe un grupo de voluntariado activo en Madrid (puedes encontrar más información sobre este grupo y sus actividades en: www.madrid.oikocredit.es).

Buscar

Oikocredit inverteix en Laudex per impulsar la inclusió social en el sector de l’educació a Mèxic

« Enrere

Oikocredit inverteix en Laudex per impulsar la inclusió social en el sector de l’educació a Mèxic

Laudex official.jpglunes, 18 de febrero de 2019

Oikocredit ha tancat una inversió de 3,3 milions de dòlars en Laudex, una institució d’inclusió financera que facilita crèdits a estudiants per a estudis superiors a Mèxic.

Proporcionant crèdits que estan en línia amb les necessitats dels estudiants i optimitzant per facilitar la seva capacitat de devolució del crèdit, Laudex dóna suport als estudiants per a unes millors oportunitats en l’àmbit de l’educació a Mèxic, on existeix un dèficit de qualitat ens els estudis superiors públics.

El Francisco Cordero, CEO i fundador de Laudex ha comentat: “Estem molt emocionades per tenir a Oikocredit com a inversora i sòcia. Per a nosaltres, és primordial que els nostres accionistes estiguin d’acord amb els nostres valors i propostes, per promoure l’educació i canviar vides. A Oikocredit, el nostre primer inversor internacional, hem trobat una entitat sòcia que està fortament alineada amb nosaltres. Creiem fermament que Oikocredit jugarà un rol clau donant suport a Laudex per fer més accessible l’educació superior per les i els pròxims 100,000 alumnes.”

Llegeix la nota de premsa sencera aquí

Laudex

« Enrere

Archivo

« Previous Next »

marzo 2024

febrero

enero

diciembre 2023