Vols invertir? Selecciona la regió on vius

Close window
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Prem "<< Previous" per a notícies anteriors
Prem "Next >>" per a notícies més recents

Espanya es queda amb un 0'21% per cooperació al desenvolupament

cooperacion.jpgdimarts 17 novembre 2015 11:40

Espanya dedica només un 0'21% del seu pressupost a cooperació per al desenvolupament, malgrat que nombrosos tractats internacionals recomanen un 0'7% de la Renda nacional. En els pressupostos de l'any vinent, que han estat titllats d'electoralistes pel fet d'estar molt inflats i ser difícils de complir, les ajudes a la cooperació segueixen sota mínims.


D'altra banda, l'AECID, (Agència Espanyola de Cooperació Internacional al Desenvolupament), ha vist reduït el seu pressupost de nou. En els últims 5 anys, la reducció ha estat del 70%.  Per últim, l'acció humanitària ha estat retallada l'anterior legislatura i es congela en 16'8 milions pel 2016. D'aquesta partida, només 500.000 € es reservaran a les ONG.

Malgrat les dificultats, des d'Oikocredit i la resta d'entitats socials de cooperació, amb el suport de les entitats de finances ètiques, es seguirà treballant per la cooperació al desenvolupament transformadora com una de les principals prioritats.

Llegeix el comunicat complet de la Coordinadora d'ONG per al desenvolupament d'Espanya.

« Enrere

Arxiu de notícies

« Previous Next »

juliol 2018

novembre 2017

maig

gener

setembre 2016

maig

abril

març

febrer

desembre 2015