Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Assemblea Anual Ordinària de socis i sòcies 2014

Assemblea Anual Ordinària de socis i sòcies 2014

Foto-assemblea-2014.jpgdivendres, 07 de de març de 2014 14:25

El pròxim dimarts 18 de març del 2014 a les 19 h es celebrarà, com cada any, l'Assemblea Anual Ordinària de socis i sòcies d'Oikocredit Catalunya. L'acte tindrà lloc a la seu de la Federació
Catalana d'ONGS situada al C/Tàpies 1-3 (metro L2 i L3 Paral·lel).
L'Assemblea és el principal òrgan de govern i participació de l'Associació, així com de la representació a la Cooperativa d'Oikocredit Internacional. Per tant, tots els socis i sòcies estan convocats/des.

L'ordre de l'Assemblea serà el següent:

1. Lectura de l'acta de l'Assemblea anterior i elecció de 2 interventors/es per l'acta de la present Assemblea.
2. Presentació dels resultats de la cooperativa Oikocredit Internacional del 2013 i principals línies de treball pel 2014.
3. Presentació i aprovació, si s'escau, de la memòria d'activitats i de l'informe econòmic de l'any 2013.
4. Presentació i aprovació, si s'escau, del programa d'activitats i del pressupost per l'any 2014. Designació de dos voluntaris/àries que actuïn com auditors interns de les comptes de l'exercici 2014.
5. Aprovació de l'adhesió al Codi Ètic de les Associacions de Barcelona.
6. Aprovació de l'adhesió a la Federació Catalana d'ONG de Desenvolupament
7. Renovació de membres de la Junta Directiva de l'Associació.
8. Torn obert de precs i preguntes

En relació amb el punt número 8 de l'ordre del dia els informem que, d'acord amb els Estatuts de l'Associació, tots els socis i sòcies tenen dret a presentar la seva candidatura per a ocupar algun dels càrrecs de la Junta Directiva. Els interessats o interessades ho han de comunicar per escrit al secretari de la Junta (a través de la direcció postal o electrònica de l'associació) abans del dia 14 de març de 2014 a les19h.

Podeu consultar tota la documentació vinculada a l'Assemblea al peu d'aquesta pàgina.


Us recordem que, d'acord amb els Estatuts, qualsevol soci o sòcia pot delegar la seva representació a l'Assemblea a favor d'un altre soci o sòcia. Aquesta delegació haurà de ser entregada o enviada prèviament per escrit i signada a la persona a qui es delega el vot, de manera que aquesta la porti el mateix dia de l'Assemblea.

Per últim, us convidem a mantenir-vos informats de les tasques que va duent a terme Oikocredit tant a nivell internacional com local, a través d'anar visitant les recentment estrenades pàgines web (www.oikocredit.es i www.oikocredit.cat), així com a través de Facebook i Twitter, i a difondre'n el seus continguts per tal de, poc a poc, anar estenent la tasca d'Oikocredit.

Documentació:

- Acta de l'anterior Assemblea (2013)

- Memòria econòmica i d'activitats 2013

- Certificat d'interventores internes de comptes 2013

- Pàgina de descàrrega de documents del Codi Ètic de les Associacions de Barcelona

- Presentació exposada durant l'Assemblea

També pots consultar la informació d'Assemblees anteriors a l'apartat de Documents d'Assemblees i memòries.

Com arribar al C/ Tàpies 1-3.

« Enrere

Arxiu de notícies

« Previous Next »

març 2024

desembre 2023

novembre

octubre

setembre

agost

juliol

juny

maig

abril

març

febrer

gener

novembre 2022

octubre