Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Oikocredit fa 40 anys. Celebra-ho amb nosaltres!

Oikocredit fa 40 anys. Celebra-ho amb nosaltres!

acte-40-aniversari-oikocredit-cat.jpgdimecres, 04 de de febrer de 2015 14:35

Quatre dècades facilitant la inclusió financera de persones en països del Sud. Quatre dècades demostrant que una altra forma de fer economia i finances és possible. Quatre dècades de participació i democràcia. Quatre dècades de multiculturalitat. És diu aviat, però al darrera de tot això hi ha hagut molts esforços i moltes persones que ho han fet possible. I volem que ho celebris amb nosaltres.

L'any 2015 serà un any molt especial per la cooperativa Oikocredit Internacional, que compleix 40 anys, però també per Oikocredit Catalunya, que fa 15 anys que permet que persones i organitzacions compromeses del nostre país puguin invertir èticament els seus estalvis en les persones més necessitades del Sud.

Des dels nostres humils inicis allà per l'any 1975, amb l'utòpic objectiu de donar un ús més ètic i transparent als nostres estalvis, Oikocredit ha demostrat que els somnis més idealistes es poden fer realitat, i ha anat creixent mica en mica, superant adversitats i reptes, per esdevenir avui en dia una entitat referent a nivell mundial en el finançament ètic de projectes empresarials a països del Sud.

Avui en dia, més de 52.000 persones d'arreu del món canalitzen els seus estalvis a través d'Oikocredit, permetent finançar més de 800 Institucions Micro Financeres i empreses socials de 63 països d'Amèrica Llatina, Àfrica, Àsia i Europa de l'Est.

Durant tot el 2015 anirem celebrant aquest doble aniversari de diverses formes arreu del món i al nostre país, però per començar et volem convidar a l'acte que hem organitzat pel proper dimarts 17 de febrer a les 18:15h a l'edifici Roger de Llúria de la Universitat Pompeu Fabra, a Barcelona.

Trobada de membres d'Oikocredit Internacional

Acte inicial de celebració dels 40 anys d'Oikocredit i 15 anys d'Oikocredit Catalunya

Data i hora: Dimarts 17 de febrer a les 18:15h
Lloc: Edifici Roger de Llúria. Universitat Pompeu Fabra. Ramon Trias Fargas, 25-27, Barcelona.

Programa:
18:15h Benvinguda, presentació i repàs dels 40/15 anys d'Oikocredit. A càrrec de Xavier Fernàndez-Díaz Mascort, president de l'Associació Oikocredit Catalunya.
18:45h "La importància de l'agricultura en el desenvolupament dels països del Sud. La tasca d'Oikocredit sobre el terreny". A càrrec de Carina Torres, responsable de la Unitat d'Agricultura d'Oikocredit Internacional, amb seu a Perú.
19:30h Col·loqui – debat.
20:00h Copa de vi i pica-pica.

L'acte és totalment obert a tothom, però requereix inscripció prèvia a través d'aquest formulari.

Ens encantarà compartir aquest moment tan especial amb tu i amb tota aquella gent que creguis que els pot interessar!

« Enrere

Arxiu de notícies

« Previous Next »

març 2024

desembre 2023

novembre

octubre

setembre

agost

juliol

juny

maig

abril

març

febrer

gener

novembre 2022

octubre