Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Camps de Solidaritat. Obertura del període d'inscripcions

Camps de Solidaritat. Obertura del període d'inscripcions

Setem_Camps_de_Solidaritat.pngdimarts, 20 de de gener de 2015 13:24

Un any més Setem, juntament amb la col·laboració d'Oikocredit, ofereix la possibilitat de formar part activa dels Camps de Solidaritat que es realitzaran en 22 països de l'Àfrica, Àsia o Amèrica Llatina. A través d'una estada d'un mes a un país del sud, els participants tindran la oportunitat de conèixer en persona el context que envolta les diferents realitats de països en vies de desenvolupament i tindran la possibilitat d'adquirir un coneixement profund i real en matèria educativa, de Comerç Just, finances ètiques, emigració o Drets Humans.

Des d'Oikocredit ha existit i segueix existint col·laboració directa en l'organització dels Camps de Solidaritat de Prodecoop, una associació que agrupa 40 cooperatives de productors i productores de cafè del nord de Nicaragua que treballen en l'àmbit del Comerç Just, i en segon lloc, amb la organització SPFTC (South Partners and Fair Trade Center), una cooperativa de les Filipines que reivindica els drets de les famílies camperoles mitjançant el processament i la comercialització de fruites i artesanies. Ambdues organitzacions han rebut finançament per part d'Oikocredit per portar a terme els seus projectes productius de Comerç Just.

Les inscripcions estan obertes des del passat 13 de gener i fins a mitjans d'abril d'enguany. Per tal de conèixer amb més profunditat l'oportunitat que suposa viure aquesta experiència visita els blocs dels Camps de Solidaritat 2014, visita el web de Setem, adreça't a camps@setem.org o truca al 93 441 53 35.

« Enrere

Arxiu de notícies

« Previous Next »

març 2024

desembre 2023

novembre

octubre

setembre

agost

juliol

juny

maig

abril

març

febrer

gener

novembre 2022

octubre