Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Vídeo sobre el suport al creixent sector cafeter a Rwanda

« Enrere

Vídeo sobre el suport al creixent sector cafeter a Rwanda

dimarts, 08 de de novembre de 2016

Rusizi Specialty Coffee (RSC) es una empresa d’exportació de cafè amb seu al districte de Rusizi, al Sud-oest de Rwanda. Rusizi Specialty Coffee treballa amb 2,000 petits agricultors i tres cooperatives cafeteres per produir cafè d’alta qualitat.

Oikocredit dóna suport a RSC perquè aquesta proveeix assistència tècnica i finançament a les persones membres de la cooperativa, que són petits productors/es de cafè. El suport financer d’Oikocredit a RSC va permetre la construcció de la infraestructura per al benefici sec del cafè amb el préstec inicial. Des d’aleshores, la producció del cafè i els guanys van millorar, a l’igual que les vides de les persones membres de la cooperativa, les treballadores, les agricultores i les persones dedicades al transport del cafè.

Coneix més sobre RSC al següent vídeo (en anglès) o bé a la fitxa sobre RSC a la nostra base de dades d'organitzacions que financem (en castellà).

« Enrere

Arxiu

« Previous Next »

abril 2024

març

febrer

gener

desembre 2023