Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Nou cafè tertúlia Oikocredit sobre el moviment de desinversió en combustibles fòssils

Nou cafè tertúlia Oikocredit sobre el moviment de desinversió en combustibles fòssils

350-logo-v3.pngdimecres, 31 de d’octubre de 2018

El Canvi Climàtic no és un problema abstracte i distant — està aquí, avui. I ja ens afecta a tots i a totes, des de nacions insulars que s'estan enfonsant, a terres indígenes que estan sent explotades per l'extracció de combustibles fòssils.

La lluita contra el canvi climàtic és una lluita per la justícia. Per això aquests últims anys han sorgit diversos moviments a tot el món que advoquen per la desinversió en combustibles fòssils i per la promoció d'energies renovables i gestionades per la comunitat. Però l'impacte ambiental de les inversions en energies fòssils no és l'únic argument per abandonar-les, i és que molts analistes comencen a veure seriosos riscos financers en aquest tipus de projectes. I el teu banc, inverteix en combustibles fòssils?

350.org Divestment. Keep it in the ground

En aquest nou cafè tertúlia d’Oikocredit parlarem del Canvi Climàtic, de les inversions en combustibles fòssils i de les alternatives que existeixen, juntament amb membres del moviment 350.org, i al voltant d'una tassa de cafè i un petit berenar de Comerç Just.

350.org és una organització de base que duu a terme campanyes, incidència política i accions públiques massives per oposar-se a nous projectes de carbó, petroli i gas, promoure la retirada de fons de les companyies que estan escalfant el planeta i construir solucions d'energia 100% neta i lliure que ens serveixin a tots/es. La xarxa de 350 està present en 188 països.

Quan: Dimecres 14 de novembre a les 18:45h
On: Espai de Consum Responsable (Palau Foronda) Ronda Sant Pau 43-45 baixos - Barcelona

L'acte és d'entrada lliure però es requereix inscripció prèvia a través del correu catalunya@oikocredit.org o del telèfon 93 441 63 06.

« Back