Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Article d'Oikocredit sobre microfinances i energia solar domèstica publicat a NextBillion

Article d'Oikocredit sobre microfinances i energia solar domèstica publicat a NextBillion

REblog.JPGdijous, 26 de de juliol de 2018

El portal NextBillion ha publicat un article d'en Mark Roesink, el Responsable d'Inversions en Energies Renovables d'Oikocredit, titulat «Energia Solar Domèstica+Microfinances: Mitigant Riscos i Maximitzant Recompenses».

L'article cobreix diversos temes, com ara l'evolució de l'energia renovable per usos domèstics, el rol de les microfinances per a facilitar-ne l'accés, millores en els sistemes d'energia solar domèstica, i l'impacte social futur de l'energia solar domèstica per a les comunitats, les empreses i el medi ambient.
També destaca com el fet d'incorporar microcrèdits responsables a la indústria solar podria generar un major impacte en l'accés a l'energia en mercats emergents com l'Índia o Kenya.
NextBillion és una comunitat de líders empresarials, emprenedors/es socials, gerents d'ONG, legisladors, acadèmics i altres actors dedicats a explorar les connexions entre el desenvolupament i el món de l'empresa.

> Llegeix l'article complet a NexBillion.net (en anglès)

« Enrere