Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

40 milions de persones, el 84% dones, beneficiades per organitzacions finançades per Oikocredit

40 milions de persones, el 84% dones, beneficiades per organitzacions finançades per Oikocredit

cover-spm-report-2016-uk.jpgdimarts, 27 de de juny de 2017

Avui s’han fet públics aquests i altres resultats en l'Informe d'Acompliment Social i Ambiental d’Oikocredit del 2016.

Aquest informe és més detallat que els d'anys anteriors i inclou nous indicadors ambientals, revelant els milers de llars a les quals s'ha subministrat energia neta i el volum de CO2 evitat.
També inclou l'abast de les organitzacions cap a clientes dones i de zones rurals, el total d'organitzacions sòcies agrícoles de Comerç Just i com la missió d'Oikocredit contribueix als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides.

Gràcies a les inversions de més de 50.000 persones sòcies d'arreu del món, a Oikocredit podem provocar canvis positius en la vida de moltes persones. Encara no ets soci/a? Fes que els teus estalvis contribueixin a canviar el món a través de les Finances Ètiques, és molt fàcil.

Inverteix els teus estalvis en Finances Ètiques a través d'Oikocredit

Llegeix la nota de premsa completa >

Descarrega l'Informe d'Acompliment Social i Ambiental del 2016 >

« Enrere