Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Carta de la nostra Directora executiva interina

« Enrere

Carta de la nostra Directora executiva interina

20161212 OC - Ging Ledesma-cropforuse v01a@0,5x.jpg

Ging Ledesma, Directora executiva interina

dijous, 12 de de gener de 2017

Benvolguts amics, amigues, inversors i col·legues:

Ha començat un nou any. Després d'haver fet el balanç de l'any 2016 (els nostres resultats anuals s'anunciaran al març), ara és temps de bolcar la nostra atenció en allò que ens espera el 2017. Esperem amb ànsies el que ens porta aquest any nou: un nou començament, èxits continus, així com noves possibilitats i aspiracions. El començament de cada any està ple d'esperança.
L'esperança es troba al centre de la missió i dels valors d’Oikocredit. La nostra visió es fonamenta en la nostra creença positiva i confiada que l'apoderament i la creació d'oportunitats són passos cap a una societat global millor.
Sens dubte, hi haurà situacions que posaran a prova la nostra esperança. Els conflictes i els desastres naturals estan entre els desafiaments més difícils que les nostres organitzacions sòcies han d'afrontar. No obstant això, quan les organitzacions a les que donem suport s'enfronten a aquestes dificultats —com les nostres organitzacions sòcies a Filipines, l’Equador i Ucraïna, sobre les quals podeu llegir en el nostre butlletí informatiu— elles no estan soles. Oikocredit els brinda l'oportunitat de recuperar-se, de reconstruir i d'enfrontar el futur amb optimisme.
En nom de la nostra organització, us agraeixo per dipositar la vostra esperança en nosaltres. El 2017, seguirem invertint a les nostres quatre àrees clau: finances inclusives, agricultura, energies renovables i l’Àfrica. Continuarem donant suport al treball de les nostres organitzacions sòcies i oferint als nostres inversors i inversores un triple retorn per les seves inversions: social, mediambiental i financer. El treball que du a terme Oikocredit i el fort suport que rebem m'omplen d'esperança per al nostre futur, i voldria donar-vos les gràcies a cadascun i cadascuna de vosaltres per ser part d'això.

Salutacions cordials,
Ging Ledesma
Directora executiva interina
Oikocredit International

« Enrere

Arxiu

« Previous Next »

abril 2024

març

febrer

gener

desembre 2023