Vols invertir? Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

OC ES Quiénes somos highlight

Treballem de manera democràtica i participativa

Som una cooperativa internacional

Coneix-nos més a fons
Coneix-nos més a fons

Qui som

Oikocredit, invertir en les persones

La nostra missió: utilitzar inversions socialment responsables per empoderar a persones necessitades de països del Sud mitjançant crèdits.

Coneix els nostres valors
Coneix els nostres valors

Com ens organitzem

Som una cooperativa democràtica i participativa amb presència a més de 60 països.

La nostra organització
La nostra organització

Xifres clau

Llegeix les nostres xifres clau trimestrals sobre les nostres inversions, capital en préstecs actius i els últims acords.

Llegir més
Llegir més

Història

Coneix com vam començar i com ens vam convertir en una de les cooperatives d'inversió socialment responsable més grans del món.

Els nostres orígens
Els nostres orígens

Socis i xarxes

Treballem en xarxa amb múltiples organitzacions i participem en diverses plataformes per tenir un major impacte en la societat.

Coneix les nostres xarxes
Coneix les nostres xarxes