Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Oikocredit als mitjans

Progressivament les finances ètiques en general, i amb elles Oikocredit, estant guanyant terreny en els mitjans de comunicació, mostra del procés de normalització d'aquesta forma de fer economia. Gradualment la idea que defèn el projecte està passant de ser una excepció a apropar-se, poc a poc, a la norma.

Algunes de les aparicions dels últims mesos en diversos mitjans de comunicació han estat les següents:

En la televisió:

A la prensa digital:

Multimedia:

Blogs: