Vols invertir? Selecciona la regió on vius

Close window
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Una inversió ètica

Oikocredit t'ofereix la possibilitat d'invertir els teus estalvis de forma ètica en el capital social (participacions) de la cooperativa Oikocredit Internacional. D'aquesta manera pots complementar els serveis financers que et puguin brindar altres entitats de banca ètica.

Els diners que inverteixis a Oikocredit serviran íntegrament per finançar amb criteris ètics i socials projectes de microfinances, cooperatives i persones emprenedores a Amèrica Llatina, Àfrica, Àsia, i Europa de l'Est, que ajudin a reduir la pobresa.
Coneix amb més detall els sectors econòmics on inverteix Oikocredit i com treballem per aconseguir que les finances tinguin un impacte social positiu.
Vols saber-ne més? Contacta amb el teu Oikocredit més proper!