Vols invertir? Selecciona la regió on vius

Close window
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Per què Oikocredit?

Perquè tens un doble retorn: social i econòmic, ajudes a persones que et necessiten i alhora reps una rendibilitat de fins al 2% pels diners que inverteixis, tot això amb una alta seguretat.

Perquè amb els diners invertits per persones com tu, des d'Oikocredit concedim préstecs a institucions de microfinances a països d'Amèrica Llatina, Àfrica, Àsia, i Europa de l'Est. I en segon lloc també financem a cooperatives agrícoles i productives, petites i mitjanes empreses i a organitzacions de comerç just d'aquests països del Sud. Així aconseguim donar accés al crèdit a persones que viuen en situació de pobresa.

Perquè per a nosaltres, els crèdits són una eina de lluita contra la pobresa i a favor del desenvolupament sostenible i inclusiu dels països del Sud.