Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Inverteix a Oikocredit

Oikocredit posarà en marxa en breu una nova via d’inversió a l’Estat espanyol, ja aprovada per l’entitat reguladora, per a que puguis invertir èticament a Oikocredit.

Esperem tenir-la llesta cap al proper mes de juliol del 2019. Fins que no estigui disponible no és possible invertir a Oikocredit.

En breu tindrem més detalls. Segueix-nos en aquesta web o a través de les xarxes socials.

Si vols consultar-nos qualsevol cosa, envia'ns les teves dades de contacte i et trucarem (spain@oikocredit.org). També pots posar-te en contacte amb les nostres associacions de suport:

Oikocredit Catalunya:

Bisbe Laguarda, 4 08001 Barcelona
Telèfon: 93 441 63 06
E-mail: catalunya@oikocredit.org

Oikocredit Euskadi:

Viuda de Epalza 6 (Kidenda), 48550 Bilbao.
Telèfon: 94 416 68 56
E-mail: euskadi@oikocredit.org

Oikocredit Sevilla:

Alejandro Collantes, nº 17, 3º-D. 41005 Sevilla
Telèfon: 646 360 038 / 690 774 864
E-mail: sevilla@oikocredit.org