Vols invertir? Selecciona la regió on vius

Close window
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Com invertir?

Per poder invertir a Oikocredit Internacional és necessari associar-se a una de les tres associacions de suport de l'estat espanyol.

L'associació destina les aportacions dels seus socis/es de manera íntegra a la compra de capital social de la cooperativa Oikocredit Internacional.
La inversió mínima és de 200€, al cap d'un any pots recuperar la teva aportació en qualsevol moment i aquesta serà remunerada en funció del dividend  acordat anualment a l'Assemblea de la Cooperativa.
La condició de soci/a et permet participar en la vida de l'associació i en la seva Assemblea anual, en la qual tens un vot, independentment del capital aportat.
Pots obtenir més informació sobre els passos a seguir contactant amb la teva associació Oikocredit més propera.