Vols invertir? Selecciona la regió on vius

Close window
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Copagran

L'organització sòcia d'Oikocredit Cooperativa Agraria Nacional (COPAGRAN), és una cooperativa de multinegocis de l'Uruguay, establerta l'any 2005 a partir de petites cooperatives. 

COPAGRAN recull la llana d'alguns dels seus 2.500 membres d'Uruguay oest i ha estat treballant amb Oikocredit des de 1997, abans que es fusionessin amb cooperatives més petites.

COPAGRAN assegura als seus membres la venda de tota la producció i els paga en fases, amb la qual cosa els grangers no han d'esperar massa temps per rebre un preu just per la seva llana.

Venen la llana a la Central Lanera Uruguaya, una cooperativa de segon nivell que processa la llana i l'exporta a 20 països.

Marcelo Dighiero

Marcelo té 48 anys, casat amb dos fills i és membre de COPAGRAN. Té un ramat de 430 ovelles, té una mica de bestiar i cultiva farratge. Marcelo ha estat llogant la seva terra al govern des de 2003.

Marcelo treballa pel seu compte ja que la seva família viu a Paysandu per l'escolarització dels seus fills. Com el seu pare i el seu avi, és membre d'una cooperativa i està content de ser membre de COPAGRAN, ja que això li dóna seguretat de pagaments i un millor preu per la seva llana.

Marcelo Dighiero, miembro de COPAGRAN