Vols invertir? Selecciona la regió on vius

Close window
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Central Lanera Uruguaya

L' organització sòcia d'Oikocredit Central Lanera Uruguaya és una cooperativa que processa la llana de 30 cooperatives, incloent-hi COPAGRAN.

Després de processar la llana, Central Lanera la ven a més de 20 mercats internacionals i també a organitzacions de dones de comerç just i a la organització sòcia d'Oikocredit, Manos del Uruguay, finançada sota criteris de banca ètica.

Nota: per activar o desactivar els subtítols (en castellà) dels següents vídeos, un cop s'estiguin reproduint fes clic al menú inferior dret del reproductor.

Subtítols youtube Oikocredit - Finances Ètiques